Pohjoi-Heinäveden asukkaiden vetoomus Heinäveden Seurakunnalle Karvion Seurakuntatalon säilyttämisen puolesta

Päivitetty 18.06.2014.

Pohjois-Heinäveden kylät ry:n edustajat, Aarne Hiltunen ja Paavo Kolari, luovuttivat 18.06.2014 Pohjois-Heinäveden kylien asukkaiden vetoomuksen Heinäveden Seurakunnan kirkkovaltuustolle Karvion Seurakuntatalon säilyttämiseksi . Vetoomuksen ovat allekirjoittanut 475 kylien asukasta ja kesävierasta. Allekirjoittajien määrä vastaa n. 66% Pohjois-Heinäveden yli 15 vuotiaista asukkaista.

Heinäveden seurakunnan kirkkovaltuusto on tehnyt 13.11.2013 päätöksen Karvion Seurakuntatalon myymiseksi viimeistään v. 2017 . Vetoomuksen allekirjoittaneet vaativat että myyntipäätös ja toimintojen lakkauttamispäätös Karvion Seurakuntatalossa valmistellaan uudelleen ja päätös perutaan vielä ennen nykyisen valtuustokauden päättymistä. Päätöksen valmistelun ja perumisen yhteydessä edellytetään, että Aura Tolvasen testamentin ehtoja noudatetaan, testamentin kirjanpito ja testamenttitili pidetään edelleen erillisenä seurakunnan taloushallinnossa.

Vetoomus lähetetään myöskin Kuopion Hiippakunnan Tuomiokapituliin 13.11.2013 tehdyn päätöksen kumoamiseksi.

This entry was posted on keskiviikko, kesäkuu 18th, 2014 at 19:45 and is filed under Ajankohtaista. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.